De praktijk – Tandartspraktijk Neppelenbroek – Rosmalen

Welkom bij Tandartspraktijk Neppelenbroek

Wij, tandarts en assistentes van Tandartspraktijk Neppelenbroek, bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want een goede mondverzorging is belangrijk, voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

De praktijk

In onze praktijk staat de patiënt centraal, waarbij wij persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben. U kunt hierbij rekenen op steeds hetzelfde gezicht aan de stoel, bij iedere behandeling weer, waarbij ondersteuning aanwezig is van één van de assistentes.

In de praktijk worden de meeste behandelingen door ons zelf uitgevoerd. Wij hebben ons gespecialiseerd in de Algemene tandheelkunde. Hieronder valt onder andere preventieve tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde, endodontologie, prothetiek, kroon- en brugwerk, kindertandheelkunde en tandheelkunde voor ouderen.

Voor behandelingen, welke niet in onze praktijk worden uitgevoerd, kunt U verwezen worden naar ervaren en deskundige collega’s waar wij mee samenwerken.

In onze praktijk staat het belang van U en uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige en ontspannen, ongedwongen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer en aan de balie. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed en ook kunt U enkele kunstwerken bewonderen. Voor vragen kunt U direct terecht bij mij of bij één van de assistentes.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Otto Neppelenbroek, tandarts